Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja

Zrinka Grgurovac (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad

Grgurovac, Z. (2012). Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876

Grgurovac, Zrinka. "Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876

Grgurovac, Zrinka. "Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876

Grgurovac, Z. (2012). 'Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876

Grgurovac Z. Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 20.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876

Z. Grgurovac, "Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:922876