prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca

Škrbić, Emil
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Škrbić, E. (2011). Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180

Škrbić, Emil. "Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180

Škrbić, Emil. "Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180

Škrbić, E. (2011). 'Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180

Škrbić E. Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 30.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180

E. Škrbić, "Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.