Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca

Emil Škrbić (2011)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering
Cite this document

Škrbić, E. (2011). Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180

Škrbić, Emil. "Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180

Škrbić, Emil. "Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180

Škrbić, E. (2011). 'Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 07 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180

Škrbić E. Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2020 April 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180

E. Škrbić, "Utjecaj vremena skladištenja na učinkovitost aktivacije otpadnog pivskog kvasca", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:870180

Islandora Bookmark - Please login to use this feature