Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera

Marija Bertić (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za projektiranje tehnoloških procesa i konstrukcijske materijale
Citirajte ovaj rad

Bertić, M. (2011). Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

Bertić, Marija. "Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

Bertić, Marija. "Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

Bertić, M. (2011). 'Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

Bertić M. Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 18.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

M. Bertić, "Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260