Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera

Marija Bertić (2011)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials
Cite this document

Bertić, M. (2011). Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

Bertić, Marija. "Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

Bertić, Marija. "Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

Bertić, M. (2011). 'Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

Bertić M. Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2020 April 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

M. Bertić, "Optimiranje utjecaja različitih dodataka na inhibiciju naknadne kristalizacije tekućeg šećera", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:695260

Islandora Bookmark - Please login to use this feature