Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži

Tomislav Petrešin (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Petrešin, T. (2011). Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208

Petrešin, Tomislav. "Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208

Petrešin, Tomislav. "Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208

Petrešin, T. (2011). 'Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208

Petrešin T. Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208

T. Petrešin, "Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208