prikaz prve stranice dokumenta Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži

Petrešin, Tomislav (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Petrešin, T. (2011). Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208

Petrešin, Tomislav. "Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208

Petrešin, Tomislav. "Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208

Petrešin, T. (2011). 'Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208

Petrešin T. Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 28.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208

T. Petrešin, "Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.