Petrešin, T. (2011). Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208
Petrešin, Tomislav. "Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208
Petrešin, Tomislav. "Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208
Petrešin, T. (2011). 'Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 25 March 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208
Petrešin T. Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2023 March 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208
T. Petrešin, "Svojstva pasti dvostruko modificiranih škrobova izoliranih iz različitih sorti raži", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:759208