Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom

Ivana Gložinić (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad

Gložinić, I. (2011). Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074111

Gložinić, Ivana. "Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074111

Gložinić, Ivana. "Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074111

Gložinić, I. (2011). 'Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 13.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074111

Gložinić I. Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 13.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074111

I. Gložinić, "Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074111