prikaz prve stranice dokumenta Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom

Gložinić, Ivana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Gložinić, I. (2011). Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074111

Gložinić, Ivana. "Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074111

Gložinić, Ivana. "Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074111

Gložinić, I. (2011). 'Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 31 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074111

Gložinić I. Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2020 October 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074111

I. Gložinić, "Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:074111

Islandora Bookmark - Please login to use this feature