Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od jagoda

Anita Jakiša (2010)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za termodinamiku i reakcijsko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Jakiša, A. (2010). Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od jagoda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:424273

Jakiša, Anita. "Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od jagoda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:424273

Jakiša, Anita. "Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od jagoda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:424273

Jakiša, A. (2010). 'Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od jagoda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:424273

Jakiša A. Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od jagoda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 23.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:424273

A. Jakiša, "Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od jagoda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:424273