prikaz prve stranice dokumenta Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od jagoda
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od jagoda

Jakiša, Anita
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering

Cite this document

Jakiša, A. (2010). Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od jagoda (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:424273

Jakiša, Anita. "Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od jagoda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:424273

Jakiša, Anita. "Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od jagoda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:424273

Jakiša, A. (2010). 'Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od jagoda', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 February 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:424273

Jakiša A. Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od jagoda [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2024 February 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:424273

A. Jakiša, "Određivanje specifičnog toplinskog kapaciteta kaše od jagoda", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:424273

Please login to the repository to save this object to your list.