prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida

Čović, Marina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Čović, M. (2010). Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269153

Čović, Marina. "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269153

Čović, Marina. "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269153

Čović, M. (2010). 'Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269153

Čović M. Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 30.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269153

M. Čović, "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269153

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.