Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida

Marina Čović (2010)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering
Cite this document

Čović, M. (2010). Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269153

Čović, Marina. "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269153

Čović, Marina. "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269153

Čović, M. (2010). 'Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 06 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269153

Čović M. Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2020 April 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269153

M. Čović, "Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom šećera i hidrokoloida", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269153

Islandora Bookmark - Please login to use this feature