Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Inhibicija patogenih bakterija fermentiranim jakovim mlijekom

Marija Palfi (2010)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad

Palfi, M. (2010). Inhibicija patogenih bakterija fermentiranim jakovim mlijekom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:351951

Palfi, Marija. "Inhibicija patogenih bakterija fermentiranim jakovim mlijekom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:351951

Palfi, Marija. "Inhibicija patogenih bakterija fermentiranim jakovim mlijekom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:351951

Palfi, M. (2010). 'Inhibicija patogenih bakterija fermentiranim jakovim mlijekom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 13.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:351951

Palfi M. Inhibicija patogenih bakterija fermentiranim jakovim mlijekom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 13.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:351951

M. Palfi, "Inhibicija patogenih bakterija fermentiranim jakovim mlijekom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:351951