Đurkan, T. (2010). Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293
Đurkan, Tomislav. "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293
Đurkan, Tomislav. "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293
Đurkan, T. (2010). 'Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293
Đurkan T. Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 05.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293
T. Đurkan, "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293