Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja

Tomislav Đurkan (2010)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad

Đurkan, T. (2010). Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293

Đurkan, Tomislav. "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293

Đurkan, Tomislav. "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293

Đurkan, T. (2010). 'Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293

Đurkan T. Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293

T. Đurkan, "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293