Đurkan, T. (2010). Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293
Đurkan, Tomislav. "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293
Đurkan, Tomislav. "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293
Đurkan, T. (2010). 'Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293
Đurkan T. Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2024 November 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293
T. Đurkan, "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293