Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja

Tomislav Đurkan (2010)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Cite this document

Đurkan, T. (2010). Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293

Đurkan, Tomislav. "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293

Đurkan, Tomislav. "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293

Đurkan, T. (2010). 'Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 06 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293

Đurkan T. Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2020 April 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293

T. Đurkan, "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293

Islandora Bookmark - Please login to use this feature