prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja

Đurkan, Tomislav
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Đurkan, T. (2010). Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293

Đurkan, Tomislav. "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293

Đurkan, Tomislav. "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293

Đurkan, T. (2010). 'Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293

Đurkan T. Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2024 November 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293

T. Đurkan, "Utjecaj prirodnih antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:789293

Please login to the repository to save this object to your list.