prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Gagula, G. (2010). Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084

Gagula, Goran. "Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084

Gagula, Goran. "Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084

Gagula, G. (2010). 'Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 06.06.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084

Gagula G. Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 06.06.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084

G. Gagula, "Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.