prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering

Cite this document

Gagula, G. (2010). Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084

Gagula, Goran. "Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084

Gagula, Goran. "Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084

Gagula, G. (2010). 'Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 17 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084

Gagula G. Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2022 May 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084

G. Gagula, "Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084

Please login to the repository to save this object to your list.