prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering

Cite this document

Gagula, G. (2010). Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084

Gagula, Goran. "Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084

Gagula, Goran. "Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084

Gagula, G. (2010). 'Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 25 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084

Gagula G. Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2020 October 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084

G. Gagula, "Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084

Islandora Bookmark - Please login to use this feature