Gagula, G. (2010). Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084
Gagula, Goran. "Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084
Gagula, Goran. "Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084
Gagula, G. (2010). 'Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 05 June 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084
Gagula G. Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2023 June 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084
G. Gagula, "Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom slađenja na topljivost proteina pšenice", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:961084