Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva

Marija Marketanović (2010)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Marketanović, M. (2010). Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485356

Marketanović, Marija. "Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485356

Marketanović, Marija. "Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485356

Marketanović, M. (2010). 'Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485356

Marketanović M. Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 11.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485356

M. Marketanović, "Analiza teksture hrvatskih autohtonih ovčjih sireva", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:485356

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.