Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Hruškar, M. (2010). Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835
Hruškar, Margareta. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835
Hruškar, Margareta. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835
Hruškar, M. (2010). 'Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835
Hruškar M. Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835
M. Hruškar, "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835