Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom

Margareta Hruškar (2010)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology
Cite this document

Hruškar, M. (2010). Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835

Hruškar, Margareta. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835

Hruškar, Margareta. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835

Hruškar, M. (2010). 'Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 07 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835

Hruškar M. Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2020 April 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835

M. Hruškar, "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835

Islandora Bookmark - Please login to use this feature