Hruškar, M. (2010). Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835
Hruškar, Margareta. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835
Hruškar, Margareta. "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835
Hruškar, M. (2010). 'Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 08 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835
Hruškar M. Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2024 September 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835
M. Hruškar, "Modifikacija škroba izoliranog iz pšenice sorte „Golubica“ epiklorhidrinom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:531835