završni rad
Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom trehaloze
završni rad

Šrajbek, Žaklina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Šrajbek, Ž. (2015). Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom trehaloze : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804235

Šrajbek, Žaklina. "Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom trehaloze : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804235

Šrajbek, Žaklina. "Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom trehaloze : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804235

Šrajbek, Ž. (2015). 'Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom trehaloze : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 01.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804235

Šrajbek Ž. Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom trehaloze : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 01.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804235

Ž. Šrajbek, "Antioksidativna aktivnost modelnih otopina fenolnih tvari s dodatkom trehaloze : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:804235

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.