Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu

Silvio Halt (2009)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad

Halt, S. (2009). Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:148106

Halt, Silvio. "Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:148106

Halt, Silvio. "Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:148106

Halt, S. (2009). 'Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:148106

Halt S. Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 18.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:148106

S. Halt, "Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:148106