prikaz prve stranice dokumenta Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu

Halt, Silvio
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Halt, S. (2009). Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:148106

Halt, Silvio. "Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:148106

Halt, Silvio. "Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:148106

Halt, S. (2009). 'Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:148106

Halt S. Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:148106

S. Halt, "Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:148106

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.