prikaz prve stranice dokumenta Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu

Halt, Silvio
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Meat and Fish Technology

Cite this document

Halt, S. (2009). Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:148106

Halt, Silvio. "Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:148106

Halt, Silvio. "Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:148106

Halt, S. (2009). 'Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:148106

Halt S. Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2020 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:148106

S. Halt, "Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:148106

Islandora Bookmark - Please login to use this feature