Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju Katedra za fundamentalnu kemiju
Citirajte ovaj rad
Klepić, M. (2015). Utjecaj termičke obrade na kemijski sastav vode za ljudsku potrošnju (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:365251
Klepić, Martina. "Utjecaj termičke obrade na kemijski sastav vode za ljudsku potrošnju." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:365251
Klepić, Martina. "Utjecaj termičke obrade na kemijski sastav vode za ljudsku potrošnju." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:365251
Klepić, M. (2015). 'Utjecaj termičke obrade na kemijski sastav vode za ljudsku potrošnju', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:365251
Klepić M. Utjecaj termičke obrade na kemijski sastav vode za ljudsku potrošnju [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:365251
M. Klepić, "Utjecaj termičke obrade na kemijski sastav vode za ljudsku potrošnju", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:365251