Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Vrdoljak, I. (2009). Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577
Vrdoljak, Ivana. "Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577
Vrdoljak, Ivana. "Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577
Vrdoljak, I. (2009). 'Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577
Vrdoljak I. Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577
I. Vrdoljak, "Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:547577