prikaz prve stranice dokumenta Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera

Logožar, Maja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Logožar, M. (2009). Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183660

Logožar, Maja. "Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183660

Logožar, Maja. "Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183660

Logožar, M. (2009). 'Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183660

Logožar M. Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 26.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183660

M. Logožar, "Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183660

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.