Logožar, M. (2009). Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183660
Logožar, Maja. "Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183660
Logožar, Maja. "Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183660
Logožar, M. (2009). 'Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 01 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183660
Logožar M. Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2024 October 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183660
M. Logožar, "Stimulacija rasta mješovite probiotičke ABT-5 kulture dodatkom različitih šećera", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:183660