Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja

Štefica Rusman (2009)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad

Rusman, . (2009). Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Rusman, Štefica. "Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Rusman, Štefica. "Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Rusman, . (2009). 'Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Rusman . Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 12.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

. Rusman, "Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.