Rusman, Š. (2009). Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786
Rusman, Štefica. "Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786
Rusman, Štefica. "Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786
Rusman, Š. (2009). 'Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786
Rusman Š. Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786
Š. Rusman, "Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786