prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja

Rusman, Štefica
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Rusman, Š. (2009). Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Rusman, Štefica. "Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Rusman, Štefica. "Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Rusman, Š. (2009). 'Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Rusman Š. Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2020 September 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Š. Rusman, "Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786

Islandora Bookmark - Please login to use this feature