Rusman, Š. (2009). Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786
Rusman, Štefica. "Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786
Rusman, Štefica. "Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786
Rusman, Š. (2009). 'Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 13 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786
Rusman Š. Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2025 January 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786
Š. Rusman, "Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:771786