Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida

Ivana Stanković (2009)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Stanković, I. (2009). Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119643

Stanković, Ivana. "Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119643

Stanković, Ivana. "Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119643

Stanković, I. (2009). 'Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119643

Stanković I. Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 18.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119643

I. Stanković, "Priprava i karakteriziranje modificiranog škroba tapioke smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:119643