završni rad
Proizvodnja raženog kruha

Damir Vuković (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Vuković, D. (2015). Proizvodnja raženog kruha (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263904

Vuković, Damir. "Proizvodnja raženog kruha." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263904

Vuković, Damir. "Proizvodnja raženog kruha." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263904

Vuković, D. (2015). 'Proizvodnja raženog kruha', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263904

Vuković D. Proizvodnja raženog kruha [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 23.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263904

D. Vuković, "Proizvodnja raženog kruha", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:263904