završni rad
Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga

Tamara Majstorović (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad

Majstorović, T. (2015). Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:618809

Majstorović, Tamara. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:618809

Majstorović, Tamara. "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:618809

Majstorović, T. (2015). 'Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 13.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:618809

Majstorović T. Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 13.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:618809

T. Majstorović, "Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:618809