završni rad
Funkcionalne komponente hrane s aspekta kondicijskog treninga timskih sportova

Josip Jaredić (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad...

Jaredić, J. (2015). Funkcionalne komponente hrane s aspekta kondicijskog treninga timskih sportova (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401561

Jaredić, Josip. "Funkcionalne komponente hrane s aspekta kondicijskog treninga timskih sportova." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401561

Jaredić, Josip. "Funkcionalne komponente hrane s aspekta kondicijskog treninga timskih sportova." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401561

Jaredić, J. (2015). 'Funkcionalne komponente hrane s aspekta kondicijskog treninga timskih sportova', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401561

Jaredić J. Funkcionalne komponente hrane s aspekta kondicijskog treninga timskih sportova [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 16.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401561

J. Jaredić, "Funkcionalne komponente hrane s aspekta kondicijskog treninga timskih sportova", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401561