Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad
Jaredić, J. (2015). Funkcionalne komponente hrane s aspekta kondicijskog treninga timskih sportova (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401561
Jaredić, Josip. "Funkcionalne komponente hrane s aspekta kondicijskog treninga timskih sportova." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401561
Jaredić, Josip. "Funkcionalne komponente hrane s aspekta kondicijskog treninga timskih sportova." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401561
Jaredić, J. (2015). 'Funkcionalne komponente hrane s aspekta kondicijskog treninga timskih sportova', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401561
Jaredić J. Funkcionalne komponente hrane s aspekta kondicijskog treninga timskih sportova [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 04.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401561
J. Jaredić, "Funkcionalne komponente hrane s aspekta kondicijskog treninga timskih sportova", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401561