završni rad
Autohtoni mesni proizvodi Slavonije i Baranje

Sara Alivojvodić (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad

Alivojvodić, S. (2015). Autohtoni mesni proizvodi Slavonije i Baranje (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:829505

Alivojvodić, Sara. "Autohtoni mesni proizvodi Slavonije i Baranje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:829505

Alivojvodić, Sara. "Autohtoni mesni proizvodi Slavonije i Baranje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:829505

Alivojvodić, S. (2015). 'Autohtoni mesni proizvodi Slavonije i Baranje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:829505

Alivojvodić S. Autohtoni mesni proizvodi Slavonije i Baranje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 18.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:829505

S. Alivojvodić, "Autohtoni mesni proizvodi Slavonije i Baranje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:829505