Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka
Citirajte ovaj rad
Špoljarić, M. (2015). Primarna prerada mlijeka i proizvodnja svježeg sira u mljekarama srednjeg kapaciteta (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:751264
Špoljarić, Maja. "Primarna prerada mlijeka i proizvodnja svježeg sira u mljekarama srednjeg kapaciteta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:751264
Špoljarić, Maja. "Primarna prerada mlijeka i proizvodnja svježeg sira u mljekarama srednjeg kapaciteta." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:751264
Špoljarić, M. (2015). 'Primarna prerada mlijeka i proizvodnja svježeg sira u mljekarama srednjeg kapaciteta', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:751264
Špoljarić M. Primarna prerada mlijeka i proizvodnja svježeg sira u mljekarama srednjeg kapaciteta [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 20.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:751264
M. Špoljarić, "Primarna prerada mlijeka i proizvodnja svježeg sira u mljekarama srednjeg kapaciteta", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:751264