završni rad
Reološke karakteristike majoneze s pulpom manga proizvedene rotor-stator sustavom homogenizacije

Tihana Zlosa (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad

Zlosa, T. (2015). Reološke karakteristike majoneze s pulpom manga proizvedene rotor-stator sustavom homogenizacije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:360650

Zlosa, Tihana. "Reološke karakteristike majoneze s pulpom manga proizvedene rotor-stator sustavom homogenizacije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:360650

Zlosa, Tihana. "Reološke karakteristike majoneze s pulpom manga proizvedene rotor-stator sustavom homogenizacije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:360650

Zlosa, T. (2015). 'Reološke karakteristike majoneze s pulpom manga proizvedene rotor-stator sustavom homogenizacije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:360650

Zlosa T. Reološke karakteristike majoneze s pulpom manga proizvedene rotor-stator sustavom homogenizacije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 11.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:360650

T. Zlosa, "Reološke karakteristike majoneze s pulpom manga proizvedene rotor-stator sustavom homogenizacije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:360650

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.