prikaz prve stranice dokumenta Određivanje  kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger

Jozić, Ivana (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Jozić, I. (2013). Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375884

Jozić, Ivana. "Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375884

Jozić, Ivana. "Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375884

Jozić, I. (2013). 'Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 06.06.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375884

Jozić I. Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 06.06.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375884

I. Jozić, "Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375884

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.