master's thesis
Changes in chemical composition of sugar beet pulp during fermentation using fungus Aspergillus niger

Ivana Jozić (2013)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering
Cite this document...

Jozić, I. (2013). Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375884

Jozić, Ivana. "Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375884

Jozić, Ivana. "Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375884

Jozić, I. (2013). 'Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375884

Jozić I. Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2019 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375884

I. Jozić, "Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s plijesni Aspergillus niger", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:375884