Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja

Olivera Dominković (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Dominković, O. (2013). Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399456

Dominković, Olivera. "Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399456

Dominković, Olivera. "Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399456

Dominković, O. (2013). 'Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399456

Dominković O. Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 10.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399456

O. Dominković, "Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399456

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.