Dominković, O. (2013). Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399456
Dominković, Olivera. "Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399456
Dominković, Olivera. "Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399456
Dominković, O. (2013). 'Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 13 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399456
Dominković O. Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 December 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399456
O. Dominković, "Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399456