Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Gelemanović, M. (2013). Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:205777
Gelemanović, Marta. "Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:205777
Gelemanović, Marta. "Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:205777
Gelemanović, M. (2013). 'Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:205777
Gelemanović M. Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:205777
M. Gelemanović, "Svojstva ekstrudiranih proizvoda na bazi kukuruzne krupice s dodatkom raži", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:205777