Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom

Ivana Tomić (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Tomić, I. (2013). Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:218061

Tomić, Ivana. "Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:218061

Tomić, Ivana. "Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:218061

Tomić, I. (2013). 'Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:218061

Tomić I. Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 18.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:218061

I. Tomić, "Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:218061