završni rad
Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva majoneze
završni rad

Antonia Devčić (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad

Devčić, A. (2014). Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva majoneze : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:192360

Devčić, Antonia. "Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva majoneze : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:192360

Devčić, Antonia. "Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva majoneze : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:192360

Devčić, A. (2014). 'Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva majoneze : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:192360

Devčić A. Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva majoneze : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 10.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:192360

A. Devčić, "Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva majoneze : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:192360

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.