undergraduate thesis
Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva majoneze
završni rad

Devčić, Antonia
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Devčić, A. (2014). Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva majoneze : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:192360

Devčić, Antonia. "Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva majoneze : završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:192360

Devčić, Antonia. "Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva majoneze : završni rad." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:192360

Devčić, A. (2014). 'Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva majoneze : završni rad', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 17 September 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:192360

Devčić A. Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva majoneze : završni rad [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2022 September 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:192360

A. Devčić, "Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva majoneze : završni rad", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:192360

Please login to the repository to save this object to your list.