prikaz prve stranice dokumenta Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja

Turi, Jelena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Turi, J. (2013). Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115432

Turi, Jelena. "Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115432

Turi, Jelena. "Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115432

Turi, J. (2013). 'Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115432

Turi J. Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115432

J. Turi, "Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115432

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.