Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja

Jelena Turi (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Turi, J. (2013). Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115432

Turi, Jelena. "Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115432

Turi, Jelena. "Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115432

Turi, J. (2013). 'Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115432

Turi J. Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115432

J. Turi, "Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115432