prikaz prve stranice dokumenta Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja

Turi, Jelena
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Milk Technology

Cite this document

Turi, J. (2013). Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115432

Turi, Jelena. "Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115432

Turi, Jelena. "Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115432

Turi, J. (2013). 'Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 06 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115432

Turi J. Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 October 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115432

J. Turi, "Utvrđivanje parametara proizvodnje i kakvoće autohtonog sira "Prga" iz Prekodravlja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:115432

Please login to the repository to save this object to your list.