prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice

Markovac, Krunoslav (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Markovac, K. (2013). Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200478

Markovac, Krunoslav. "Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200478

Markovac, Krunoslav. "Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200478

Markovac, K. (2013). 'Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200478

Markovac K. Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 04.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200478

K. Markovac, "Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200478

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.