prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice

Markovac, Krunoslav
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering

Cite this document

Markovac, K. (2013). Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200478

Markovac, Krunoslav. "Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200478

Markovac, Krunoslav. "Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200478

Markovac, K. (2013). 'Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200478

Markovac K. Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2020 September 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200478

K. Markovac, "Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200478

Islandora Bookmark - Please login to use this feature