Markovac, K. (2013). Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200478
Markovac, Krunoslav. "Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200478
Markovac, Krunoslav. "Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200478
Markovac, K. (2013). 'Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 02 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200478
Markovac K. Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2025 February 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200478
K. Markovac, "Utjecaj temperature i vlažnosti tijekom klijanja na citolitičku razgradnju zrna pšenice", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200478