Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja

Aleksandra Tomić (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Tomić, A. (2013). Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

Tomić, Aleksandra. "Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

Tomić, Aleksandra. "Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

Tomić, A. (2013). 'Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

Tomić A. Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 20.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051

A. Tomić, "Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:190051